Bikinien ingen andre har

Skal du skille deg ut på stranda, kjøper du bikinien på nett.

Hvorfor ha samme bikini som alle andre? Foto: Verde Veronica/UK Beachwear
Hvorfor ha samme bikini som alle andre? Foto: Verde Veronica/UK Beachwear Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det nærmer seg bikinisesong, og så godt som alle damer begynner å tenke på hvilken bikini de skal velge i år. (Ja, vi trenger en ny bikini hvert år.)

Hennes & Mauritz har mange fine i år, men det som er litt kjip hvis du velger en herfra, er at ørten andre damer kommer til å ha akkurat samme bikinien. Det er ikke så stas.

Dersom du ønsker å ha en bikini det er minimal med risiko for at andre damer har, skal du kjøpe den på nett, og velge et bikinimerke som ikke finnes i Norge.

Det er et hav av bikinier å velge mellom på de utenlandske nettsidene. Her finner du alt fra glisebillige enkle bikinier til grisedyre designerbikinier.

Vi har plukket ut noen godbiter fra tre britiske nettsider som alle leverer til Norge. For dette betaler du litt ekstra i frakt, og husk også at om totalverdien på bikinien kommer over 200 kroner, må du betale toll i tillegg. Finn ut hva det blir ved hjelp av DinSides importkalkulator.

Se de lekre bikiniene

Les om historien bak bikinien her: Fin i bikini

Her finner du de tre nettbutikkene:

  • Bikini Brazil
  • Figleaves.com
  • UK Beachwear

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.