Bikinimania

Det er vår, det er snart påske, det er på tide å starte jakten på årets friskeste strandtøy. Vi hjelper deg på vei.

Publisert
Sist oppdatert
Tropisk friskt. Cia Maritima fra Brasil inspirerer med matchende badetøy og til-og-fra stranden klær.
Tropisk friskt. Cia Maritima fra Brasil inspirerer med matchende badetøy og til-og-fra stranden klær. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


- Troper og Hawaii, skrikes det fra Brasil. Her er det sexy farger og snertne størrelser som gjelder når årets bademoter presenteres.

For den som vil leke blant de mest sexy på stranda er det badebabes på Brasils lekre strender som er det store forbildet. Copacabana har alltid vært leverandør av impulser for de smekreste og lekreste av små plagg for varme dager, og flere motehus i Brasil gjør stor forretning av å lage de sexy små nødvendighetene for alle oss som bader utenfor nudiststrendene.

Tropisk saftighet i fargene ser ut til å være en gjenganger i år, og vel er bikinier minimale greier, men det ser ut til at badeglade jenter i år kan slippe knytebånd i sidene og likevel være trendy. Mange modeller er litt mindre minimale, med lavtskårne underdeler og mer stoff. Gutta får som alltid lov å ta på mer tekstiler, men også her er det tropiske mønstre, hawaiilook og deilige farger som frister oss mest.

Ikke gå glipp av vår deilige bildespesial med badetøy i fokus

Inspirasjon

Bomullsdrøm fra Triumph. Cottondream heter denne saftige bikinien. © Triumph-International, 2004, Munich, all rights reserved Foto: © Triumph-International, 2004, Munich, all rights reserved
Bomullsdrøm fra Triumph. Cottondream heter denne saftige bikinien. © Triumph-International, 2004, Munich, all rights reserved Foto: © Triumph-International, 2004, Munich, all rights reserved Vis mer


- Inspirasjon, jubles det fra våre mer lokale motehus som selger de aller fleste badeklærne her på berget. Fra motedesignerne hos Lindex, Cubus og H&M til miniplaggeksperter som Triumph og Abecita kan vi se tydelige linjer fra de brasilianske badedraktmesterne.

Badekolleksjonen er bygget opp rundt tre temaer. De er sporty, inspirert av de olympiske leker og klassisk seilsport i klare blokkfarger, Hawaii i retrostil med typiske blomstermønster i mettede 50-tallsfarger, og pop med detaljrike badeplagg med grafiske 60-tallsmønstre for de mest motebevisste strandløvene.

Det skriver H&M i sin pressemelding forut for badedraktlanseringen som kommer i starten av april. Vi sukker henført over fargeglade varianter med til tider nesten nostalgisk tekkelige skjæringer.

For sporty badere

- Powerskin!, roper Arena, svømmestjernenes badedraktprodusent.

Teknofrikene blant de badende skal i år kaste seg over proffe badeklær som reduserer vannopptaket og øker farten. Stoffet som har fått det frekke navnet Powerskin er av de letteste som brukes i badetøy, og for bruk i en idrett der friksjon er et fyord, skal disse materialene gli som den berømte varme kniven gjennom smør. Powersuits fra Arena ser også litt speisa ut: For terminatorlook på stranda er det dette som gjelder, selv om vi tviler på at mange kvinner og menn vil velge Arenas maximodeller i powerskin når det er tid for strand og solfaktor.

Ikke gå glipp av vår deilige bildespesial med badetøy i fokus


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer