Bikinimania

Det er vår, det er snart påske, det er på tide å starte jakten på årets friskeste strandtøy. Vi hjelper deg på vei.

Publisert
Sist oppdatert

- Troper og Hawaii, skrikes det fra Brasil. Her er det sexy farger og snertne størrelser som gjelder når årets bademoter presenteres.

For den som vil leke blant de mest sexy på stranda er det badebabes på Brasils lekre strender som er det store forbildet. Copacabana har alltid vært leverandør av impulser for de smekreste og lekreste av små plagg for varme dager, og flere motehus i Brasil gjør stor forretning av å lage de sexy små nødvendighetene for alle oss som bader utenfor nudiststrendene.

Tropisk saftighet i fargene ser ut til å være en gjenganger i år, og vel er bikinier minimale greier, men det ser ut til at badeglade jenter i år kan slippe knytebånd i sidene og likevel være trendy. Mange modeller er litt mindre minimale, med lavtskårne underdeler og mer stoff. Gutta får som alltid lov å ta på mer tekstiler, men også her er det tropiske mønstre, hawaiilook og deilige farger som frister oss mest.

Ikke gå glipp av vår deilige bildespesial med badetøy i fokus

Inspirasjon

- Inspirasjon, jubles det fra våre mer lokale motehus som selger de aller fleste badeklærne her på berget. Fra motedesignerne hos Lindex, Cubus og H&M til miniplaggeksperter som Triumph og Abecita kan vi se tydelige linjer fra de brasilianske badedraktmesterne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer