BILDESPESIAL: Le Mans

I helgen gikk 24-timersløpet i Le Mans av stabelen. DinSide var på plass under et av verdens mest prestisjefylte billøp. Her er målet å kjøre bilene i 24 timer, og det er tre førere som veksler på å kjøre en bil. Frafallet blant bilene er stort ettersom det er en enorm påkjenning for bilene å kjøre maks i 24 timer. Den største klassen ble til slutt vunnet av Audi1 team North-America foran Peugeot 7 og Pescarola. Aston Martin ble eneste team som fullførte med alle bilene, hele syv stykker. De vant også klassen GT-1 og Aston Martin 008 ble kåret til løpets beste team.

Hovedinngangen til banen. Le Mans ligger ca. to timer utenfor Paris dersom du unner deg en togtur med TGV. Byen har ca. 200.000 innbyggere. Foto: Dag Erik Grøtnæs
Hovedinngangen til banen. Le Mans ligger ca. to timer utenfor Paris dersom du unner deg en togtur med TGV. Byen har ca. 200.000 innbyggere. Foto: Dag Erik Grøtnæs Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer