Bildespesial: Reiseliv 2008

Denne helgen arrangeres reiselivsmessen på Lillestrøm. Se hva du kan vente deg i vår bildespesial.

Publisert
Sist oppdatert

Se bilder fra årets messe her...

Årets reiselivsmesse på Lillestrøm går sin vante gang i år også, og de fleste som trenger å vise seg frem i reiselivsverden er tilstede. Noen av dem prøver hardere enn andre å gi et godt inntrykk av landet, produktet eller servicen de har til salgs.

200 land å velge blant

Det trengs for å få din oppmerksomhet. Med over 750 utstillere fra mer enn 200 land og vel én million reisemål på menyen, skal det noe til for stikke seg ut som flinkeste pike i reiseklassen.

Reiseliv 08 er en kombinert fag- og publikumsmesse. Den avvikles i Varemessens store haller på Lillestrøm fra fredag 11. januar.

Fram til fredag ettermiddag kl. 14 er den bare åpen for fagbesøkende. Fra fredag kl. 14 til søndag 13. januar kl. 17 er messen åpen for publikum. Reiselivsmessen i 2007 ble besøkt av 36.500 publikummere, vel 10.000 fagbesøkende, og vel 480 pressefolk.

Fra fredag 11. til søndag 13. januar arrangeres parallelt messen «Bolig i utlandet» med 60 utstillere som selger boliger i mer enn 30 land.

Se bilder fra årets messe her...

FaktaÅpningstider:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.