Billig, billigere, Budapest

Åtte rimelige hoteller i Ungarns hovedstad.

Publisert
Sist oppdatert

Ungarns hovedstad ligger vakkert til ved Donaus bredder. Den brede elva er grensen mellom byens to deler - bakkete Buda, og slette Pest.

Hit reiser turistene for å oppleve de tyrkiske badene, se den flotte arkitekturen fra Belle Epoque, drikke kaffe på et av kaffehusene, vandre over Széchenyi lánchíd, kjedebroen, eller knipse utsikten fra den mindre vakre Margaretbroen.

Andre populære attraksjoner er St. Stefan Basilika, Statsoperaen og Budaslottet.

Budapest er ikke noe dyrt reisemål, men det skal litt leting til å finne billig og bra overnatting. Vi har funnet frem åtte hoteller av forskjellig type, som tilbyr overnatting fra 125 kroner natten og til 900 kroner natten.

Husk å bestille overnatting tidlig dersom du vil bo på et av disse populære overnattingsstedene. Husk også å sjekke hvilke priser du får dersom du søker etter hotellene på forskjellige hotellsøknettsider. Noen ganger der disse prisene lavere enn det hotellet tilbyr.

Les også: Budapest - Budweiser i badeland

easyHotel

Billigkjeden easyHotel åpnet et hotell i Budapest i oktober i fjor. Konseptet er bittesmå, men moderne rom med dobeltseng og bad. De minste rommene er bare 6-7 kvm, de mellomste 8-9 kvm store, mens rom for funksjonshemmede er 14 kvm store. Hotellet har ofte spesialpriser. Sjekk også prisene du får ved å booke gjennom hotellsøk på nett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer