Billig, billigere, sovecelle

JAPANSK: London har fått sitt eget kapselhostel. Se bildene av hotellet som tilbyr bare seng.>> SE BILDENE: Sov i en kapsel

Publisert
Sist oppdatert

Det var i Japan de fant ut hvordan man kan spare inn på overnattingsbudsjettet: stapp flest mulig inn på hotellet. I Tokyo finnes det flere titalls såkalte kapselhoteller hvor du overnatter i kapsler hvor det ikke er plass til annet enn kroppen - om den er liten nok - og hvor TVen henger like over knærne i senga. Det eneste du kan gjøre er å se på tv og sove - for kvinner har som regel ikke adgang. Men nå har Piccadilly Backpackers Hotel adoptert ideen.

Rent og billig i London

Det er ungdomsherberget Picadilly Backpackers Hotel som nå har laget det arealeffektive overnattingsalternativet i sentrum av London. Å stappe seg inn i en av sengene som er bygget inn i veggene koster rimelige 176 kroner per natt. Piccadilly Backpackers Hotels splitter nye tilbud har fått mye oppmerksomhet i Storbritannia, og pressen er entydig i sin dom: Her virker det rent og pent.

Backpacker-bula byr ellers på en rekke fasiliteter for folk som liker å gjøre alt enkelt og rimelig: party, bar, frokost, vaskeri, kjøkken, bagasjeoppbevaring, gruppe-, singel-, dobbelt- og jenterom.

God tur til swinging London!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer