Billig ferie i august

Vi har plukket ut 25 flyturer til storby, strand og fjell.

Publisert
Sist oppdatert

Vi nærmer oss august, og for mange er årets sommerferie over. Men er du en av dem som har noen dager ekstra, eller har du kanskje ikke begynt på ferien ennå?

Det kan lønne seg, for straks fellesferien er over, blir det mindre trykk på flybilletter, og dermed har du sjansen til å kapre deg en tur til en rimelig penge.

Alt tyder forøvrig på at vi går inn i en tid der lavprisbillettene vil bli færre, etter flere år med priskrig i luften og nesten latterlig lave billettpriser. Nå diskuteres det om lavpriseraen snart er over, men foreløpig er det i hvert fall fortsatt mulig å finne ganske bra priser.

Vi har gjort et søk hos de fire flyselskapene med flest utenlandsruter fra Norge, SAS, Norwegian, Sterling og Ryanair, og plukket ut godbitene. Alle avgangene har utreise fra osloområdet. Det er nemlig vanskelig å finne lave priser fra andre kanter av landet.

Sjekk også oversikten over alle direkterutene fra Norge

Merk at dette bare er et utvalg av billettene som er tilgjengelige. Prisene er hentet inn 30/7, og vi tar forbehold om prisendringer og utsolgte reiser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer