Billig førjulsferie

Når får du reiser til sydeligere strøk for under 1.500 kroner, og mye å velge i under 2.000.

Ferie i desember kan godt bli billig. Illustrasjonsfoto: Kjersti Djupvik Foto: Kjersti Djupvik
Ferie i desember kan godt bli billig. Illustrasjonsfoto: Kjersti Djupvik Foto: Kjersti Djupvik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For reiseglade er dette en fin årstid. I ukene forut for juleferien får du noen av vinterens billigste reiser, og det gjelder også for restplassferie. Vi søker oss frem ved hjelp av restplassoversikten og finner mange ledige plasser til steder som Tunisia, Kanariøyene, Egypt og Madeira for priser under 2.000 kroner. Da får du riktignok som regel kun flyreisen, men dette er ingen kostbar årstid å booke seg inn på hotell i disse landene heller.

For å holde deg oppdatert på restplassfronten, kan du benytte restplassoversikten på nett, eller du kan be om varsling til SMS.

Billig fra hele landet

Som regel er det reisene fra Oslo som er billigst, men denne uken er de aller laveste prisene spredt ut over hele landet. Både Bergen, Stavanger og Bodø er med på oversikten med reiser under 2.000 kroner, og like over finner vi også Sandefjord og Trondheim.

Beste kjøp denne uken? En langferie (tre uker) i Tunisia for 1.495 kroner – men da må du dekke hotellet selv. Vil du ha full pakke får du det for 1995, da kan du være der i to uker.

Se de beste reisetilbudene fra Norge nå

Mer eksotisk

For den som syns Kanariøyene, Tunisia og Egypt blir for ordinært og nært, er det muligheter for å besøke mer eksotiske destinasjoner uten å blakke seg helt. Vi finner nemlig et godt utvalg reiser til Gambia, India, Den dominikanske republikk, Sri Lanka, Thailand og Brasil til priser helt nede i 2.800 norske kroner. Det billigste og beste utvalget må du imidlertid til Sverige for å finne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer