Billig hytteleie i høstferien

Plass til hele familien for 1.500 kroner uka.

Gamle Øksne Foto: Statskog/iNatur.no
Gamle Øksne Foto: Statskog/iNatur.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høstferien nærmer seg med stormskritt, i alle fall på Østlandet, hvor potetferien er satt til uke 40 - som starter med mandag 28. september.

Usikker på når det er skoleferie der du bor? Sjekk DinSides skoleferieoversikt.

Nord-Trøndelag har noen dager i slutten av uke 41, mens Sør-Trøndelag har skjøvet høstferien helt til siste halvdel av uke 42 - nærmere bestemt 15. til 18. oktober. Hordaland, Møre og Romsdal og Nordland har også uke 41.

Lysten på hyttehøst, men er uten tilgang på egen hytte? Det er fremdeles muligheter for å leie en hytte - uten at det koster skjorta ...

Her er tre mulige utleiere av hytter - og de billigste utleieobjektene vi har kunnet finne hos de ulike utleierne.

Vi har tatt utgangspunkt i ukesleie for en familie på fire der det har vært mulig. Vi gjør oppmerksom på at det finnes mange andre muligheter for leie av hytte enn de objektene og utleieselskapene som er skissert i denne artikkelen.

Hent alltid inn flere tilbud før du bestemmer deg, og dersom du leier fra en privatperson, bør du lese denne artikkelen først, som forteller deg hva du bør passe på i forbindelse med privatleie av hus:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer