Billig julehandel i utlandet

Er du tom for gaveideer og lei av de hjemlige kjøpesentrene, kan en tur over grensen være redningen. Her er de beste tilbudene for en førjuls shoppingtur.

Publisert

Godt nytt for deg som kan tenke deg en tur ut av landet før julen virkelig setter inn. Det er nemlig plenty med ledige plasser på charterflyene til shoppingklassikere som London, Paris, Roma og Praha. For deg som kun er på jakt etter en kort avstikker til nabolandene, har vi funnet frem til alternativer som er både kjappe og billige.

London mest populær

Stadig flere ønsker å kombinere julehandelen med en tur til en av kontinentets storbyer. Skal du følge massene, troner London på toppen som Europas mest populære.

- London har vært størst lenge, og som regel er det alltid fulle avganger på høsten. I år har vi merket at salget går litt tregere, og at andre byer øker mer. Folk kvier seg fordi pundet er såpass sterkt som det er, sier pressetalskvinne i SAS, Siw Meisingseth.

Braathens, som i samarbeid med KLM dekker de fleste byene i Europa, bekrefter tendensen.

- London begynner å bli dyrt for folk flest, i tillegg vil stadig flere forsøke seg på noe nytt. Vi merker at byer som Amsterdam, Milano, Barcelona og generelt Spania øker i popularitet, sier informasjonssjef, Frode Gjeitvik.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer