Billig kafé i København

Billig Køben-kafé med alt til én pris

Hos Minas Kaffebar koster ALT 15 kroner.

HOS MINA KOSTER ALT 15 KRONER: Mina Lewis driver Minas Kaffebar på Nørrebro. Der koster ALT 15 kroner; smørbrød, kaker, kaffe, Cola, juice, iste ... Foto: Kristin Sørdal
HOS MINA KOSTER ALT 15 KRONER: Mina Lewis driver Minas Kaffebar på Nørrebro. Der koster ALT 15 kroner; smørbrød, kaker, kaffe, Cola, juice, iste ... Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

Selv om det selvsagt er deilig å være norsk i Danmark, pølsene smiler fra pølsevognene og ølen koster halvparten av det den gjør på de beste adressene i Oslo, så koster det å være turist også i den danske hovedstaden.

Standard pris på en vanlig kopp svart kaffe i København er 30 kroner - og da får du en klassisk Americano. Skal du ha noe mer «fancy», som en caffè latte eller en cappuccino, må du regne med å punge ut med 40 kroner. Altså danske kroner.

Og nettopp de høye kaffeprisene er noe Mina Lewis ønsket å gjøre noe med. Hun har derfor åpnet kafeen Minas Kaffebar, som ligger sentralt i Nørrebrogade på Nørrebro i København.

Alt koster 15 kroner. - Ja, alt!

Kaffebaren er ganske fersk i København, den åpnet i starten av april. Allerede har Mina vært intervjuet på dansk TV og omtalt i danske aviser.

Hos Mina koster alt 15 kroner. - Ja, alt, som det står skrevet på skiltene på veggen og utenfor kaféen.

- København har de høyeste kaffeprisene i Europa. Jeg vil vise at det går an å drive kafé med lavere priser, sier Mina Lewis til Dinside.

- Og det går veldig bra, legger hun til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer