Billig, kule folk og gourmetmat

- Til og med bussføreren er kul!

- På vei fra Seattle i etterkant av demonstrasjonene mot verdensbanken, var diskusjonene om hvordan håndtere tåregass-skader mange, forteller norske Gry Gaard.
Foto: Jon DeBord
- På vei fra Seattle i etterkant av demonstrasjonene mot verdensbanken, var diskusjonene om hvordan håndtere tåregass-skader mange, forteller norske Gry Gaard.
Foto: Jon DeBord Vis mer
Publisert

Gry Gaard (30) har kjørt Green Tortoise to ganger; En gang fra Los Angeles til Mexico, og den neste fra Seattle til Huntington Beach ved Los Angeles.

- På den første turen kjørte vi ned langs vestkysten av Mexico. Vi sov på stranden, snorklet, badet, fisket og festet. Vi spilte gitar og sang ved leirbålet. På vei til Seattle stoppet vi i Yosemite nasjonalpark og gikk tur og lærte snowboard i Lake Tahoe. Vi opplevde nærmest religiøs ærefrykt i Redwood Forest. Og menneskene som var med var interessante og sammensatte. Ikke minst var det svært internasjonale grupper. Jeg har fremdeles kontakt med flere av dem jeg traff på turen, forteller hun.

Fantastisk fiske

Gaard forteller at det i Mexico ble arrangert fisketur med lokal mexicansk guide. Etterpå var hele horden av bussturister på besøk hjemme hos guiden hvor det ble servert tradisjonell mexicansk mat: Bønnestuing, tortillas, avocadodip og salsaer. Hun trekker videre frem maten som ble laget underveis.

- Buss-føreren var en ordenlig gourmetkokk.

Campingkjøkken var ikke til hinder for førsteklasses måltider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer