Billig moro på danskebåten

Klar for billig sprit, parfyme og slåsskamper? Legg julebordet til danskebåten.

Vinner du her?
Vinner du her? Vis mer
Publisert

De enarmede bandittene synger muntert i gangene utenfor restaurantene. Bestemor og barnebarn er spente. Med ett raser pengene ut og småtten hopper energisk. - Åh, harruvinni, vrøvler en tøff bartefyr som kommer opp bakfra.- De penga er til meg, ikke sant, sier han til den heldige gutten og later som han skal stjele pengene. Guttungen tar ikke spøken og ser bekymret ned i vegg-til-vegg-teppet.

Hektisk moro

DinSide tar pulsen på årets julebordsesong, og har vært med Stena Line på en førjulstur til Danmark. Kombinasjonen julebord og billig sprit, røyk og moro, gjør danskebåt-turen helt spesiell. Ikke noe for en forfinet, sart sjel eller barn som ikke skiller spøk fra alvor. For andre er det tydeligvis ganske moro.

Allerede i avgangshallen dunster det konjakk, og et og annet lett sløret blikk finner veien over en damerumpe i litt for trange polyesterbukser. Men ingen ser ut til å bry seg om det. Stemningen er munter og heseblesende, høye stemmer forsøker å overdøve larmen fra de andre. Drosje etter drosje stanser med nye og blide danskebåtfarere. Det nærmer seg avgangstid, og omsider er det tid for å entre moroa bevæpnet med halvtomme trillekofferter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer