Billig museumsmoro!

Slik gjør du kulturrunden billigst mulig.

Publisert
Sist oppdatert

For mange er turen til Amsterdam ensbetydende med runde etter runde på liberale coffeshops, med påfølgende hammerhode dagen etter. Men hva med alt det du da går glipp av i en av de mest sjarmerende hovedstedene i Europa?

Skroll ned for mer.

Pass som gir adgang

Kjøper du Amsterdam Pass får du fri adgang til de fleste av byens museer. Det gjelder for eksempel Rembrandthuis Muesum, Van Gogh Museum (i år er det for øvrig 150 år siden den store kunstneren ble født), Rijksmuseum og Amsterdam Historiske Museum. Du får også fribillett til alle byens trikker, busser og bane, og et gratis kanalcruise. Inkludert er også andre ting, som et glass likør på De Drie Fleschjes, et kart over byen og fem postkort på Cafe Ristretto Magna Plaza. De som kjøper kortet får også 25 prosent rabatt på en del attraksjoner og restauranter.

Passet kan kjøpes for 26 euro (24 timers gyldighet), 36 euro (48 timers gyldighet) eller 46 euro (72 timers gyldighet). Passet fås på Turistinformasjonen.

Andre severdigheter og merkverdigheter

Visse severdigheter trenger du ikke betale for å få med deg:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer