Billig overnatting i Norge

Her er en oversikt over tre billige steder å overnatte i Bodø, Tromsø, Trondheim, Bergen, Kristiansand og Stavanger i sommer.

Publisert
Sist oppdatert

Skal du på Quartfestivalen i Kristiansand, på pilgrimsferd til Nidaros i Trondheim, en tur med Fløybanen i Bergen, i fiskebåt i Bodø, på cafe i nordens Paris, Tromsø eller på volleyballturnering i Stavanger med slank lommebok i sommer? Fortvil ikke. Vi har surfet i jungelen av billige overnattingsmuligheter, og kommet opp med en topp tre-liste i hver by, godt hjulpet av byenes turistkontorer.

STAVANGER

Gamle Stavanger med sine 170 godt bevarte beboelseshus er en av Stavangers største attraksjoner. Byen har sin bakgrunn i fiske- og hermetikkindustri, skipsbygging og i den senere tid, olje. Severdighetene omfatter Stavanger Domkirke, Jernaldergården Ullandhaug og arkeologisk museum.

Stavanger Vandrerhjem

Vandrerhjemmet ligger pent til i park- og friluftsområdet ved Mosvannet, og har 109 senger, 1-5 senger per rom.Priser: Dobbeltrom kr. 320. Pris per seng kr. 150. Frokost kr. 60, lunsjpakke kr. 40.Adresse: Henrik Ibsengate 19, 4021 Stavanger, tlf: 51 54 36 36.Nettsted: Norske Vandrerhjem

Stavanger Bed og Breakfast

Trivelig beliggenhet få minutter fra Stavanger sentrum. Tre minutter til fergen du kan ta til Lysefjorden og Prekestolen og et par minutter ekstra til alle byens øvrige hurtigbåter og ferger. Rene og nyoppussede lokaler, med dusj & håndvask på alle rom, samt TV. Vafler hver kveld klokken 21.Priser: Enkeltrom kr. 540, over 6 døgn kr. 500. Dobbeltrom kr. 640, over 6 døgn kr. 600. Dobbeltrom 3 personer kr. 790. Adresse: Vikedalsgt. 1 A, 4012 Stavanger, tlf: 51 56 25 00, 92 65 65 96.Nettsted: Stavanger Bed & Breakfast

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer