Billig overnatting

Sov i fengsel, på skip eller på ordinært hotell. Du kan få overnatting fra 150 svenske kroner i Stockholm.

Publisert
Sist oppdatert

Vandrerhjem:

Det finnes et 60-talls vandrerhjem i Stockholm, så vi lister kun et tilfeldig utvalg her – for å vise hvordan vanrerhjemmene ligger prismessig. For flere vandrerhjemsmuligheter, gå til overnattingsoversikten på nettsidene til det stockholmske turistkontoret, www.stockholmtown.com.

Solna Vandrarhem & Motelcamp

Adresse: Enköpingsvägen 16, SolnaPris seng i flermannsrom: 150 SEK per seng. Sengetøy må medbringes.Pris dobbeltrom: 380 SEK per rom. Sengetøy må medbringes.

af Chapman & Skeppsholmen

Du bor på båten af Chapman, eller på land på Skeppsholmen. Prisene er de samme uansett hvor du bor. Dette er et populært vandrerhjem; de er fullbooket ut august.Adresse: Flaggmansvägen 8, StockholmPris seng i flermannsrom: 170 SEK per seng i 15-manns rom. Sengetøy medbringes.Pris dobbeltrom: 460 SEK per rom. Sengetøy medbringes.

Backpackers Inn

Ligger i Gärdesskolans lokaler, og er dermed kun åpent om sommeren, fra 23. juni til 9. august.Adresse: Gärdesskolan, Banérgatan 56, StockholmPris seng i flermannsrom: 160 SEK per seng i 14-mannsrom. Eget sengetøy medbringes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer