Billig-parkeringen er stengt

Nå kan du ikke velge billigste parkering på Gardermoen.

STENGT: Det er ikke bare inne på terminalen ting er annerledes, om du skal ut å fly i sommer. Alle de billigste parkeringsplassene ved OSL er stengt - og du henvises til parkeringsområdene som er høyere priser. Foto: NTB scanpix
STENGT: Det er ikke bare inne på terminalen ting er annerledes, om du skal ut å fly i sommer. Alle de billigste parkeringsplassene ved OSL er stengt - og du henvises til parkeringsområdene som er høyere priser. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er ennå begrenset hvor du har anledning til å reise i sommer dersom du ønsker å følge Utenriksdepartementets offisielle reiseråd. Likevel melder reisebransjen om stor etterspørsel etter Syden-reiser, etterhvert som flere land åpner for at nordmenn og andre europeere kan komme inn i landet.

Og skal du ut å fly i sommer, om det er innenriks eller utenriks, må du huske å ta med deg ansiktsmaske: Dette setter flyselskapene som et krav for at du skal få fly.

Men har du tenkt på hvordan du skal komme deg til Oslo Lufthavn dersom du skal ut å fly?

Tenker du å ta bilen, skal du være oppmerksom på dette:

Flyplassen har stengt de billigste parkeringsområdene ved OSL.

Ønsker du å parkere bilen din ved hovedflyplassen, må du altså velge et av de høyere prisede parkeringsområdene.

- Sjokkert

Dette har fått en ansatt ved Gardermoen til å reagere: I en artikkel på Flysmart24, sier han at han er sjokkert av parkeringsavgiften etter at han ble avkrevd 530 kroner for å ha stått parkert en dag på OSL. Til avisa sier han at han parkerte nærmest terminalen fordi de billigste plassene, som ligger litt unna flyplassen, er stengt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer