Billig underholdning

Musikaler, teater, kino, gatemusikanter og kunstnere.Tekst og bilder: Stine Okkelmo

Publisert
Sist oppdatert

Det er alltid masse på gang i London, både når det gjelder utstillinger, konserter, klubbkonsept eller stand-up show. For den beste informasjonen bør du få tak i magasinet Time Out eller Evening Standard’s Metro magasin som kommer med avisen hver torsdag. Det kan også lønne seg å sjekke websider som www.london.eventguide.com eller www.thingstodo-london.com.

Musikaler og teater

Om du planlegger en helaften med både restaurantbesøk og musikal finnes det gode tilbud som inkluderer restaurantbesøk og billetter til kjente musikaler som My Fair Lady, Phantom of the Opera, Bombay Dreams og Lion King. Slike tilbud koster £40-45 og gir deg billetter til de beste setene og et to retters måltid på en utvalgt restaurant i nærheten av teateret. Tilbudet gjelder som regel bare man-tors.

Gå til www.whatsonstage.com og klikk på linken “All prizes & offers”. Her finner du også to for en tilbud på billetter til teaterstykker og stand-up show. (Men ikke regn med å finne et slikt tilbud for Romeo og Julie eller andre klassikere!)

Kino

Nå er faktisk Moræus Hansen og co ganske flink til å få nye filmer til Norge, det hender ofte at amerikanske filmer kommer raskere til Norge enn England. Men er det en britisk film du gjerne vil se, finnes det flust med kinoer i London. Prisene er dessverre relativt stive, £8-9 for billetten, men hvis du går på kino en mandag eller på formiddagen er det ofte billigere. Er du student kan du få rabatt med internasjonalt studentkort. Kjøp Londons ettermiddagsavis Evening Standard, som lister programmene til de forskjellige kinoene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer