Billigbillettene er utsolgt

Det er fremdeles flybilletter å skaffe mellom Norge og Portugal, men det begynner å tynnes ut. Vi fant ikke noen billigbilletter eller kampanjebilletter under fotball EM, men det er fremdeles noen billetter igjen i mellomklasse. Dessverre begynner det å skrante også her - så om du ikke vil betale fullpris anbefaler vi at du bestiller billettene dine nå!

Publisert
Sist oppdatert

Kun fly

Portugal har tre internasjonale flyplasser på fastlandet; Porto i nord, Faro i sør, nær Algarve, og Lisboa.

Braathens flyr direkte mellom Oslo og Lisboa mandag, onsdag og fredager. Det er fremdeles billetter igjen i det aktuelle tidsrommet, men vi fant ingen billetter til kampanjepris. En vei får du fra 1.305 kroner, og den dyreste reisen vi fant i denne perioden kom på 2.505 én vei. Så fra 2.610 til 5.010 kroner tur-retur med andre ord.

Norwegian flyr til Faro i sør to ganger i uken, og billetter i den aktuelle perioden kommer på rundt 5.000 kroner. Også her er billigbillettene snappet opp for lenge siden.

SAS flyr ikke direkte, men du kan bestille reiser med en av deres samarbeidspartnere til Faro, Lisboa og Porto, men dette er langt mer omstendelige reiser. Skal du til Lisboa flyr du via Barcelona, og vil du til Faro eller Porto må du mellomlande både i Barcelona og Lisboa. Også her er billigbillettene snappet vekk for lenge siden, så du må regne med å punge ut med mellom 3.000 og 7.000 kroner tur-retur.

Da er det nok billigere å velge en av samarbeidspartnerne, får vi opplyst. Lufthansa flyr til Lisboa via Frankfurt. Den billigste billetten vi får tak i koster imidlertid 4.959 kroner om du bestiller elektronisk billett på Internett. Nederlandske KLM ligger i det samme prissjiktet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer