Billigbillettene er utsolgt

Det er fremdeles flybilletter å skaffe mellom Norge og Portugal, men det begynner å tynnes ut. Vi fant ikke noen billigbilletter eller kampanjebilletter under fotball EM, men det er fremdeles noen billetter igjen i mellomklasse. Dessverre begynner det å skrante også her - så om du ikke vil betale fullpris anbefaler vi at du bestiller billettene dine nå!

Publisert
Sist oppdatert
Deilige strender venter på deg i Algarve, mens du venter på dagens fotballkamp. Foto: Stian Gihle Foto: Stian
Deilige strender venter på deg i Algarve, mens du venter på dagens fotballkamp. Foto: Stian Gihle Foto: Stian Vis mer

Fotballferie i Portugal

  1. Overnatting
  2. Billigbillettene er utsolgt


Kun fly

Portugal har tre internasjonale flyplasser på fastlandet; Porto i nord, Faro i sør, nær Algarve, og Lisboa.

Braathens flyr direkte mellom Oslo og Lisboa mandag, onsdag og fredager. Det er fremdeles billetter igjen i det aktuelle tidsrommet, men vi fant ingen billetter til kampanjepris. En vei får du fra 1.305 kroner, og den dyreste reisen vi fant i denne perioden kom på 2.505 én vei. Så fra 2.610 til 5.010 kroner tur-retur med andre ord.

Norwegian flyr til Faro i sør to ganger i uken, og billetter i den aktuelle perioden kommer på rundt 5.000 kroner. Også her er billigbillettene snappet opp for lenge siden.

SAS flyr ikke direkte, men du kan bestille reiser med en av deres samarbeidspartnere til Faro, Lisboa og Porto, men dette er langt mer omstendelige reiser. Skal du til Lisboa flyr du via Barcelona, og vil du til Faro eller Porto må du mellomlande både i Barcelona og Lisboa. Også her er billigbillettene snappet vekk for lenge siden, så du må regne med å punge ut med mellom 3.000 og 7.000 kroner tur-retur.

Da er det nok billigere å velge en av samarbeidspartnerne, får vi opplyst. Lufthansa flyr til Lisboa via Frankfurt. Den billigste billetten vi får tak i koster imidlertid 4.959 kroner om du bestiller elektronisk billett på Internett. Nederlandske KLM ligger i det samme prissjiktet.

Air Portugal flyr deg direkte til Lisboa fra Gardermoen fra 3.770 kroner, tur-retur, og du flyr videre med det portugisiske flyselskapet innen Portugal. Billetter mellom de forskjellige portugisiske destinasjonene får du for i underkant av 200 euro, eller rundt 1.500 kroner.

Air France lover tur-retur reiser mellom Oslo og den portugisiske hovedstaden fra 3.010 kroner, men når vi søkte på hjemmesidene deres lå prisene i den aktuelle perioden nærmere 13.000 enn 3.000 kroner...

Charterfotball

En rekke av charterflyselskapene flyr direkte til Algarve - ved Faro-Loulé - fra Gardermoen. Vi fant kun-fly billetter ned i 2.895 kroner med Apollo, og ukesopphold fra 3.493 med samme selskap i den aktuelle perioden. Andre charterselskaper som har gode tilbud til byen på Portugals sydlige kyst er SolFaktor Fly& Hotell, og Star Tour flyr fra både Gardermoen, Flesland, Værnes og Sola. Billettene finner du gjennom DinSides chartersøk.

Pakketurer får du også gjennom flere reiseselskap på internett, som ebookers og reisefeber - og restplass.no kan du sjekke nærmere avreisetidspunkt for restplassbilletter. Men dette blir en dyr fornøyelse under EM. Vi sjekket flere alternativer, og det billigste alternativet vi fant for en pakkereise kostet i overkant av 20.000 kroner per person. Så da lønner det seg kanskje å sjekke litt selv?

Her kan du se hvor du finner de beste overnattingstilbudene.

Verktøy for reiselyst


Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

Eksterne lenker:
Braathens
Norwegian
SAS
Lufthansa
KLM
Air Portugal
Air France
Apollo
SolFaktor
Star Tour
Ebookers.no
Reisefeber.no
Restplass.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer