Billige billetter og spesielle tilbud

Synes du billettprisene i London er litt i høyeste laget er du ikke alene. Men fortvil ikke. Det finnes det noen lure triks for å spare på pundene - og vi deler noen av dem med deg her:

Publisert
Sist oppdatert

Det er alltid et teatertilbud i London. Det gjelder bare å få oversikten.

Løpesedler med spesielle tilbud vil møte deg fra du går av flyet på Stanstead. Det er bare å plukke med seg og velge fra øverste hylle. Men flyertilbud er ofte til show som har gått lenge, så det er et par andre muligheter du kan sjekke ut.

www.lastminute.com er en god startside for tilbud på alt fra teater til middager og reiser. Time Out, både nettsidene og det ukentlige bladet, er en annen god kilde til supertilbud. Ellers gjelder det generelt å holde øyne og ører åpne!Mange teatre selger billetter til prøveforestillinger en uke eller to før premièren. Ikke bare får du med deg forestillingen før "alle andre" har sett den, men du risikerer også å spare en hundrelapp eller to.

Sist men ikke minst: Society of London Theatre driver Half Price Ticket Booth, som selger restbilletter til dagens forestillinger til en billig penge. HPTB ligger nederst på Leicester Square, og det lønner seg å være tidlig ute, hvis du ikke er glad i lange køer.

Røde Kens teaterinitiativ

Londons ordfører, Ken Livingstone, også kjent som Røde Ken, har satt igang et initiativ for å få byens beboere og besøkende til å gå mer på teater: Get Into London Theatre. På hjemmesidene kan du bestille billige billetter til forskjellige teaterstykker i vinter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer