Billige flybilletter

Det er lett å fly billig til London for den som følger med.Tekst og bilder: Stine Okkelmo

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

For noen år siden måtte du punge ut med rundt 2.000 kroner for å komme deg til London. Så kom Ryanair på banen og priskrigen begynte for alvor. Er du tidlig ute og flyr tirsdager eller onsdager, kan du snappe opp returbilletter for så lite som 300 kr fra Ryanair. Husk at det nå går an å fly med Ryanair fra Haugesund.

Fra 4. juni begynte Norwegian flyvninger til London Stanstead, for 296 kroner én vei. Dette er absolutt det beste tilbudet for deg som bare kan ta turen i helgen. For en tur-retur billett blir prisen rundt en tusenlapp.

SAS og British Airways kan også ha kampanjetilbud med returbilletter til omkring 1.200 kr. Fordelen her er at du lander på Heathrow og kan komme deg inn til London sentrum for £3.70 (cirka 40 kroner) med tuben. Det er dyrere å ta Gatwick eller Stanstead Express. Her koster billetten henholdsvis £11 og £13 (cirka 120 og 140 kroner).

  • Se også DinSides tidligere pristest på reiser til London. - Fra 300 kroner.
  • Tilbake til innledningen.

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer