Billige storbytips

De billigste byene verden rundt.

Publisert
Sist oppdatert
Storbyferie i Australia er relativt billig, selv om Sydney er inne blant de 100 dyreste byene i verden. Foto: Kirsti van Hoegee
Storbyferie i Australia er relativt billig, selv om Sydney er inne blant de 100 dyreste byene i verden. Foto: Kirsti van Hoegee Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


De fem billigste

Asuncion - Paraguay
Harare - Zimbabwe
Bogota - Colombia
Buenos Aires - Argentina
Blantyre - Malawi

Billig verden rundt

Canadiske byer er langt billigere å leve i enn byer i USA. Ingen er inne på topp 100 i denne prisoversikten. I Sør-Amerika er økonomisk og politisk uro med på å bringe prisnivået ned for besøkende utenfra. Montevideo, Buenos Aires, Bogota og Asuncion er byer for deg med smalt budsjett. Også brasilianske storbyslagere som Rio de Janeiro og São Paulo har falt på listene siden i fjor, og er nede på 136. og 137. plass av 144 byer.

Det er også relativt budsjettvennlig å besøke byer i Australia og New Zealand. Sydney er den eneste byen i disse to landene som kommer inn på topp hundre blant de dyreste med 67. plass.

I Afrika toppes lavprisrankingen av Harare i Zimbabwe, fulgt av Johannesburg i Sør-Afrika og Kairo i Egypt.

Tilbake til de dyreste byene

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer