Billigere billetter på Internett?

Flyselskapene vil at vi skal bestille flybilletter på nett, og lokker med lavpris. Men finner vi de billigste billettene her?

Publisert
Sist oppdatert

"Merk at de billigste billettene kun selges på Internett.""Husk at du kan finne billigere billetter på Internett.""Vi gjør oppmerksom på at prisene er lavere på Internett."

Trenden er klar - flyselskapene vil gjerne at vi skal gjøre bestillingsjobben selv. Ja, de går faktisk så langt at de oppfordrer til bruk av nettbestillingen både mens du sitter i telefonkø, og via telefonoperatørene som betjener deg når du endelig har fått kontakt. (At operatørene sitter og reklamerer for det som blir deres endelikt jobbmessig, er en annen sak.)

Men stemmer dette? Er nettbestillingene billigere? Vi har sjekket flere selskaper og avganger, og funnet at det ikke er så enkelt.

Mer leser du lenger ned på siden.

SAS er verstingen

Vi har tidligere uttrykt vår misnøye med SAS sine bestillingstjenester på nett (en test fra oktober 2002). Inntrykket etter vår runde i løpet av torsdag 27. februar er dessverre ikke stort bedre.

Billigtilbudet på nett var ikke tilgjengelig via bookingmotoren.Vi fant det først etter tips fra telefonoperatøren!Dyrt på nett, utsolgt på telefon, billigere alternativ på telefon, enda billigere på nett.Forvirret? Det er vi også!Billigere via reisebyrå.På en av strekningen sparte vi på byråhandel fremfor å kjøpe direkte fra flyselskapet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer