Billigere Danmarks-turer fra Trøndelag

Den tiden trøndere måte starte Danmarksferien med en lang kjøretur og sutrende smårollinger i baksetet er over. Hurtigruten og Fjord Line har inngått et samarbeid som gjør det både enklere og billigere for reisende fra Trøndelag og Nord-Vestlandet å reise med ferge til England og Danmark. Nesten fra dør til dør.

Danskebåten - nå både enklere og billigere for trøndere og nord-vestlendinger.
Danskebåten - nå både enklere og billigere for trøndere og nord-vestlendinger. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De to fergeselskapene samarbeider om å gi trøndere og nordvestlendinger en billigere og enklere tur med båt til England eller Danmark. Nå er det slutt på den lange bilturen til fergeleiet i Bergen før bilen parkeres på bildekket og båtturen kan nytes fra dekkstoler, på danskebåtdisko'n eller foran enarmete banditter.

Reisen

Hurtigruten vil frakte reisende fra Hurtigrutens stoppesteder i Trøndelag og på Mørekysten til Bergen, før reisen går videre med Fjord Line til Newcastle i England eller Hanstholm i Danmark. Passasjerene kan selv velge om turen skal kombineres med et opphold i Vestlandets hovedstad eller om reisen skal gå direkte videre til det endelige bestemmelsesstedet.

Avreise fra Trøndelag og Mørekysten er på dagen eller kvelden (alt etter avreisestedet), med ankomst i Bergen kl 14.30 neste dag. Reisen er imidlertid ikke helt uten bilkjøring - reisende må selv kjøre fra Hurtigrutens kai til Fjord Lines fergeleie i Bergen, som ligger et par kilometer unna. Vel om bord i Fjord Line sine skip får reisende et nytt døgn på båt før de ankommer Newcastle eller Hanstholm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer