Billigflyoversikten

13 flyselskap flyr deg til 42 europeiske destinasjoner til priser fra 178 kroner hver vei. Her er selskapene, destinasjonene og prisene.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har kartlagt billigflyselskapanes tilbud med tanke på reisemål og priser, for sommeren. Vi har funnet til sammen 13 selskap som er rendyrkede lavprisselskaper, eller som er mer ordinære ruteflyselskap men som kan tilby flypriser som absolutt er konkurransedyktige med lavprisselskapenes priser, om du greier å slå kloa i de billigste billettene.

Vi har samlet alle rutetilbudene og de laveste tilgjengelige prisene, i denne artikkelen. Vi har også sortert reisetilbudet etter avgangsflyplasser; klikk deg inn på din aktuelle flyplass i boksen til høyre. For faktainformasjon om de enkelte flyselskapene, og nettadresser for prissøk eller billettbestilling, klikk deg inn på denne artikkelen.

Samarbeid og sammenslåinger

Konkurransen skjerpes mellom både tradisjonelle flyselskap og billigflyselskapene, og billigflyselskapene seg i mellom. Noen velger å slå seg sammen for å stå sterkere mot de øvrige konkurrentene - som SAS og Braathens - og andre velger en løsere form for partnerskap for å øke rutetilbudet og dermed også bedre muligheten til å øke passasjertallet - som Sterling og Norwegian og Sterling og Flynordic.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer