Billighotell ved Gardermoen

I dag, 1. november, åpner Thon sitt første lavprishotell på Gardermoen, og gjør klart for kamp om flyplass-kundene.

Publisert
Sist oppdatert

Det er rundt Gardermoen de store hotellbevegelsene i Norge skjer for tiden. Thon åpner i dag sitt nye budsjetthotell fem minutters kjøring fra hovedflyplassen (transport kan skje med skyttelbuss). Her er det automatisk innsjekk og utsjekk, valgfri frokost, soner for trådløst bredbånd men først og fremst lave priser. Overnatting får du for 595 for enkeltrom og 795 for dobbeltrom. Dermed blir dette ett av tre budsjettilbud for overnatting nær Gardermoen.

Få overnatting ved Gardermoen fra 695 kroner

Lavt servicenivå

Bygingene som er satt opp nær Gardermoen er hangarlignende, og består av 13 moduler. Her blir det totalt 260 dobbeltrom der 100 kan gjøres om til familierom med utfellbar køyeseng. 20 rom er handikaptilpasset. Det blir også mulighet for langtidsparkering her.

Budsjettkonseptet innebærer lavt servicenivå. Det betyr at du kan handle mat i automater, øl, vin og mineralvann i resepsjonen. Frokostbuffet mot tillegg i pris. Ingen minibar på rommene, og ei heller betal-TV.

Thons Budget-hoteller finnes forøvrig i Bergen, Oslo (tre stykker), Tromsø og Trondheim. Selskapet bygger også et konferansehotell på Gardermoen som skal stå ferdig om et års tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer