Beste kabinkoffert

Billigkoffert slo nesten alle i stor test

Billig like bra som dyrt, viser test av trillekofferter fra blant annet Samsonite, Rusta, Clas Ohlson og American Tourister.

HÅNDBAGASJE: En svensk test av kabinkofferter avslører at billig kan være nesten like bra som dyrt. Ifølge testen er kun marginale forskjeller på Kabinkofferten Regent fra Rusta og Flux fra Samsonite. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB scanpix (koffertene på bildet er ikke identiske med de omtalte koffertene fra testen)
HÅNDBAGASJE: En svensk test av kabinkofferter avslører at billig kan være nesten like bra som dyrt. Ifølge testen er kun marginale forskjeller på Kabinkofferten Regent fra Rusta og Flux fra Samsonite. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB scanpix (koffertene på bildet er ikke identiske med de omtalte koffertene fra testen) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske forbrukeravisa Testfakta har testet trillekofferter, både billige og dyre.

Konklusjonen er: Den billigste kabinkofferten er nesten like bra som den dyreste.

Dette er helt i tråd med en større tysk test av kabinkofferter som Dinside tidligere har skrevet om. Der testet Stiftung Warentest 20 kabinkofferter med priser fra fra cirka 250 til 6000 kroner - og de fant at mens du får en svært god koffert for en tusenlapp, overbeviser ikke kofferter til flere tusen kroner nok til å forsvare prislappen. Du kan lese mer om resultatene fra den testen her.

Rusta og Samsonite nesten like bra

Testfakta har testet i alt sju kabinkofferter. De har testet kofferter fra Samsonite, Rusta, Epic, Clas Ohlson, Cavalet, American Tourister og Airbox.

Best i test er Samsonite Flux, som koster 1.899 kroner i Norge. Den har et volum på 37 liter, som kan utvides til 44 liter ved hjelp av en smart utvidelsesfunksjon. Egenvekten på denne er 2,7 kilo.

Samsonite oppnår best totalscore.

Men billigkofferten Regent fra Rusta skårer nesten like bra - og den koster nesten kun en fjerdedel av prisen for Samsonites Flux.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer