Billigsalg på luksusovernatting

I flere storbyer får du femstjerners overnatting til 800 kroner natten.

Finanskrisen har gjort at det i mange byer har blitt billigere å bo på luksushotell. Illustrasjonsbilde. Foto: Mandarin Oriental London
Finanskrisen har gjort at det i mange byer har blitt billigere å bo på luksushotell. Illustrasjonsbilde. Foto: Mandarin Oriental London Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Aldri så galt at det ikke er godt for noe ... Finanskrisen gjør nemlig at flere femstjerners hoteller har måttet sette ned prisene på rommene sine. Det betyr at du kan få mer luksus for pengene enn før.

Det er selvsagt et aber - nemlig at dette ikke gjelder alle femstjerners hoteller i alle byer. Dersom du trodde du nå kunne få grisebillig luksushotellrom i byer som New York eller London, tar du feil.

Men en rekke andre storbymagneter kan lokke med mer luksus for pengene når det gjelder overnatting. Hotels.com har analysert prisene på hotellrom i tredje kvartal i 2008 i sin Hotel Price Index, der nettsiden sjekker prisene på rundt 68.000 hoteller 12.500 forskjellige steder i verden.

Oversikten til Hotels.com viser gjennomsnittlig hvor mange stjerner man får ved å betale hhv. 1.200 kroner og 800 kroner for et hotellrom med dobbeltseng.

Her er fem populære storbyer som gir høy luksusfaktor for lite penger:

  • Marrakech - for 800 kroner får du femstjerners overnatting.
  • Pisa - for 800 kroner får du femstjerners overnatting.
  • Warsawa - for 800 kroner får du femstjerners overnatting.
  • Budapest - for 800 kroner får du gjennomsnittlig 4,8 stjerners overnatting.
  • Praha - for 800 kroner får du gjennomsnittlig 4,8 stjerners overnatting.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer