Billigst akkurat nå

Allerede lei av høsten? Ikke noe problem om du har en tusenlapp eller to til overs.

Glimt fra årets sommer i Hellas. Foto: Christian Jahn Foto: Christian Jahn
Glimt fra årets sommer i Hellas. Foto: Christian Jahn Foto: Christian Jahn Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høstferie, men fortsatt er det ledige flyseter og ledige hotellrom for deg som vil ut på tur. Og det til priser som ikke trenger strekke seg over to tusenlapper.

Men vær obs på at priser og tilbud raskt kan endre seg. Vil du følge med selv? Tast deg inn på restplassoversikten for oversikt over de siste tilbudene, eller bestill varsling på SMS.

Nyhet: Bonusreiser konkurs. Har du handlet med selskapet i det siste? Les her hvordan du skal forholde deg.

Skroll ned for tips om de billigste reisene.

Ledig i høstferien

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Fortsatt er det mulig å finne ledige reiser i høstferien for både uke 40 (kommende uke) og uke 41. De billigste reisene går nå for 998 kroner, det er et skikkelig høstferiekupp. Men for å få til denne prisen må du reise i dag, lørdag. For priser oppunder et par tusen kroner har du litt drøyere frister, og litt flere reisemål å velge i. Spesielt om du kan reise fra Bergen eller Stavanger. Trondheim er også et alternativ til Oslo, for den som jakter på de billigste reisene nå.

 • Norske reisekupp fra 998 kroner

 • Gatebilde fra Nice. Foto: William Holden Foto: William Holden
  Gatebilde fra Nice. Foto: William Holden Foto: William Holden Vis mer


  Svenske alternativer

  Vil du ha flere reisemål å velge i, bør du ta turen over til Sverige. Spesielt fra Stockholm, men også fra Göteborg, er det godt med restplasser til fine priser. Kronekursen er dessverre ikke like gunstig som tidligere, men fortsatt får du mer for en norsk enn en svensk krone.

 • Svenske reisekupp fra drøye 1.100 kroner

 • Ikke charter?

  Vil du stå mer fritt i valg av datoer og reisemål er rutefly et godt tips om høsten. Flere selskaper har gode tilbud i disse dager. For eksempel profilerer SAS sitt tilbud om Amsterdam og Paris til 1.270 kroner fra Oslo. Legg på noen lapper, og du kan også reise fra Trondheim, Stavanger eller Bergen. Braathens sier de har mange ledige billetter til Nice i oktober. Priser fra 998 tur-retur. For enda færre kroner kan du ta en tur til Stockholm eller Glasgow med Ryanair. Priser fra 299 kroner en vei.

  Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.


  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer