Billigst billett jorda rundt

PRISTEST: Ungdomsbyrået er billigst på jorda-rundt-billettene, men nettreisebyrået gir deg mest for pengene viser DinSides prisundersøkelse.

Publisert
Sist oppdatert

Mange har en Vasco da Gama eller en Marco Polo i seg som gjerne vil realiseres. En rekke selskaper tilbyr pakker for spirende jorden-rundt entusiaster.

Action-ferie

DinSide la opp en rute og sjekket prisene hos seks leverandører.

Oslo - København – Mumbay (India) - Singapore - Bangkok - Sydney - Los Angeles - t/r Las Vegas - New York - København – Oslo:

Vi forespeilet oss følgende opplevelser: I Goa i India er det raveparties og fullmånefester. Anjuna er rave-hovedstaden, og fullmånefestene foregår på Anjuna Beach. Holi, den fargerike festen som markerer begynnelsen på våren i Nord-India, legger vi også inn. I Thailand feirer vi nyttår, Songkran, 12.-15. april; det blir fire dager med opptog, skjønnhetskonkurranser og tradisjonell thailandsk mat. Bangkok, populær blant japanere som vil ha billig fest, besøker vi også. I Sydney handler det om klubber med kjente DJs og band. I Las Vegas, Nevada, verdens underholdnings-hovedstad, vil vi ha gambling, natteliv, konserter og giftemål levert på timen. Før vi reiser hjem, får vi med oss party og budsjett-shopping i New York:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer