Billigst boogie i Barcelona

Avenyer, barer, kunstutstillinger, gallerier og shopping. Når høsten kommer vil mange av oss på storbyferie. Vi har pristestet flybilletter tur/retur til Barcelona i høstferien.

Publisert
Sist oppdatert

Dalí, Miró, Picasso og Gaudí er navn vi forbinder med Spanias nest største by og en av Europas fremste kunstbyer, Barcelona. Her rusler man forbi kunstneren og arkitekten Antoni Gaudís uferdige Sagrada Familia, et av byens mest kjente landemerker, deilige kakebutikker, designbutikker, strender og museer. På kveldstid kan man så gå på en gylden snurr med rosa cava i glasset i byens trendy og hektiske barer, nattklubber og fasjonable diskoteker, eller spasere langs hovedgaten Las Ramblas og i gamlebyen. Barcelona er nå blitt en av Europas mest trendy og kulturelle storbyer, mye takket være byens arrangement av de olympiske leker i 1992.

Pristest til Barcelona i høstferien

Vi har sjekket flyprisene dit i høstferien, som finner sted mellom uke 40 og 42 de fleste steder i landet, altså fra slutten av september til midt i oktober. Her kan du sjekke når det er skoleferie i vår store landsoversikt. Vi har testet åtte ulike flyaktørers priser på tur/retur billetter i perioden 27. september til 3. oktober, og 4 til 10. oktober. Disse ukene kan du imidlertid regne med at prisene på reiser går ytterligere opp, og den som vil handle på impuls i aller siste liten kan oppleve problemer med å finne ledig plass. Bestiller du nå risikerer du derimot å få både plass på flyet og en billigere reise.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer