Billigst mulig til paradis? Fortsatt billetter i vinterferien? Her er råd og priser:

Publisert
Sist oppdatert

Vinterferien nesten utsolgt - vær rask

Charterselskapene melder allerede om sterkt salg til vinterens destinasjoner. Noen steder er også mer populære enn andre, sånn som strendene i Phuket i Thailand.

- Folk er helt hysteriske når det kommer til Thailand. Thailand er også helt utsolgt i vinterferien og i julen, sier Lena Petersson, informasjonssjef i Star Tour.

Eksotisk salg går også unna som varmt hvetebrød hos andre store aktører. STS Solia melder for eksempel om et salg på 42 prosent av vinterreisene, men administrende direktør Gunder Moe opplyser likevel om at det fortsatt fins noen få billetter igjen til eksempelvis Malaysia i vinterferien. Apollo rapporterer videre om salg av 3 av 10 reiser, men i følge produktansvarlig Erik Haug kan man sikre seg en billett hvis man er kjapp på labben.

Billigst mulig på ferie?

At det koster noen kroner mer å reise to uker til Brasil enn til Lanzarote er noe vi alle vet, men er det visse perioder man kan få turene billigere?

- Når det gjelder charter starter vinterreisene fra oktober/slutten av november til over påske. Hvis du vil gjøre et kupp bør du dra i midten av januar eller når adventlysene tennes, i begynnelsen av desember og fram til jul. Fra midten av januar stiger prisene igjen, sier Lena Petersson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.