Billigst og best

DinSide Reise har akkurat ni måneder bak seg på nettet. Her er våre store leserfavoritter i året som har gått.

Vi handler taxfree til lommeboken er tom og kofferten full. Sjekk våre oversikter over hva du bør kjøpe og hvor du bør kjøpe det.
Vi handler taxfree til lommeboken er tom og kofferten full. Sjekk våre oversikter over hva du bør kjøpe og hvor du bør kjøpe det. Vis mer
Publisert

Vi drømmer alle om å gjøre et godt kjøp. Om det gjelder billetter, hoteller, suvenirer eller taxfree. Det ser vi tydelig i hva DinSide Reises lesere har kost seg mest med i året som nå er forbi. Her finner du de mest leste artiklene fra reiseredaksjonen i år 2000.

Ti på topp? Sjekk listen her.

Spar penger

Nordmenn virker å være enige om én ting: Vi liker å spare penger, og dersom det innebærer å gjøre gode kjøp er vi ekstra godt fornøyd. Og aldri handler vi vel mer enn på taxfree-butikkene. Våre prisundersøkelser av taxfreeutvalget har slått godt an. Sjekk hvilke varer du sparer mest på å handle på flyplassen her. Prisene varierer også fra flyplass til flyplass. Hva bør du handle hvor? Det finner du mer om i vår undersøkelse av prisene på fem forskjellige europeiske flyplasser. Du finner også prissammenligninger på taxfreeutvalget hos de forskjellige fergeselskapene.

Siden vi først er inne på temaet shopping, er det verdt å nevne ekspertenes tips for hvordan du unngår å bli lurt når du handler i utlandet, om det nå er merkeklær, klokker, gull eller tepper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer