Billigst og dyrest på London-billetten

DinSide Reise har sjekket prisene hos 15 reisebyråer og flyselskaper. 3.306 kroner skiller billigst fra dyrest på høstens London-billett.

Publisert
Sist oppdatert

Lavprisselskapet Ryanair vinner DinSides pristest; 1.070 koster billetten tur-retur Oslo Torp og London Stansted. Ryanair opererer med flyplasser beliggende utenfor de store destinasjonene, men selv med billettutgifter på 483 kroner tur-retur med Torp-ekspressen og Standsted Express, kommer Ryanair godt ut i forhold til de tre selskapene som deler andreplass i pristesten: Gototgate.no, Norwegian Air Shuttle og Wideroe.no. Hos disse selskapene kostet London-billetten 1.824 kroner.

Norwegian opp og i mente

I tillegg til Norwegian.no selv, kunne nettbyråene Gotogate.no og Wideroe.no begge tilby flybilletter fra Norwegian Air Shuttle, og alle tre presenterte den samme prisen. Men ikke nok med det, også fem andre selskaper kunne selge Norwegian-billetter.

- Vi utnytter flyparken vår maksimalt og flyr passasjerene fra ett sted til et annet. På den måten holder vi kostnadene nede, sier Bjørn Kjos, administrerende direktør i Norwegian Air Shuttle til DinSide.

- Går lave kostnader på bekostning av sikkerheten?

- Nei, vi har moderne fly og gode flygere, skryter Kjos.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer