Billigst og dyrest på London-billetten

DinSide Reise har sjekket prisene hos 15 reisebyråer og flyselskaper. 3.306 kroner skiller billigst fra dyrest på høstens London-billett.

Publisert
Sist oppdatert
Shopping, publiv og teater i høst? DinSide har sjekket flyprisene for deg.

Foto: Inga Ragnhild Holst
Shopping, publiv og teater i høst? DinSide har sjekket flyprisene for deg.

Foto: Inga Ragnhild Holst Vis mer

Billigst og dyrest på London-billetten

  1. Billigst og dyrest til London


Lavprisselskapet Ryanair vinner DinSides pristest; 1.070 koster billetten tur-retur Oslo Torp og London Stansted. Ryanair opererer med flyplasser beliggende utenfor de store destinasjonene, men selv med billettutgifter på 483 kroner tur-retur med Torp-ekspressen og Standsted Express, kommer Ryanair godt ut i forhold til de tre selskapene som deler andreplass i pristesten: Gototgate.no, Norwegian Air Shuttle og Wideroe.no. Hos disse selskapene kostet London-billetten 1.824 kroner.

Norwegian opp og i mente

I tillegg til Norwegian.no selv, kunne nettbyråene Gotogate.no og Wideroe.no begge tilby flybilletter fra Norwegian Air Shuttle, og alle tre presenterte den samme prisen. Men ikke nok med det, også fem andre selskaper kunne selge Norwegian-billetter.

- Vi utnytter flyparken vår maksimalt og flyr passasjerene fra ett sted til et annet. På den måten holder vi kostnadene nede, sier Bjørn Kjos, administrerende direktør i Norwegian Air Shuttle til DinSide.

- Går lave kostnader på bekostning av sikkerheten?

- Nei, vi har moderne fly og gode flygere, skryter Kjos.

På sisteplass kom det britiske flyselskapet British Midland med en billettpris tur-retur Oslo London til 4.382 kroner.

Billigst og dyrest til London – se prisoversikten

Les!

Notting Hill Carnival 2003 - se bildene.
Budsjett-London: Count your pennies
Prøv nakenkokkens egen restaurant
London for barn
Bond for en helg
Gratis tortur i London
Guide til lavprisselskapene (fra februar i år)

Verktøy for reiselyst


Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer