Billigst og dyrest til flyplassen

PRISTEST: Spar 50 prosent på å velge riktig transport til flyplassen. Se hvordan du kommer deg billigst til flyplassen i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø.

Publisert
Sist oppdatert

Lavprisselskapene har presset flyprisene ned, men transporten til og fra flyplassen kan koste like mye som selve flybilletten.

 • >> Se prisoversikten her

  Billigst og dyrest

  Det er transport til og fra Tromsø sentrum og til Tromsø lufthavn, en avstand på cirka 5 kilometer, som er billigst. Her koster billigste alternativ 21 kroner for en enkeltbillett med lokal rutebuss.

  Dyrest flyplasstransport i Norge er det Oslo Taxi som tilbyr. Taxiselskapet tar 610 kroner for transporten på den 50 kilometer lange strekningen fra Bussterminalen i Oslo sentrum til Oslo Gardermoen på en ettermiddag i midtuke.

  Den som har kjøpt billigbillett med for eksempel Ryanair, bør ha i mente at transporten til og fra Torp slett ikke er billig. Fra Oslo sentrum koster det 250 kroner med NSB fra Oslo, inkludert bussbilletten fra togstasjonen i Sandefjord og frem til flyplassen. Med Torp-Ekspressen som korresponderer med Ryanairs avganger koster det 130 kroner hver vei, altså 260 kroner tur-retur. Til sammenligning: en webforespørsel på Ryanair.com på tur-retur flybillett fra Torp til London Stansted ga oss en billettpris på 456 kroner.

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.