Parkering ved Oslo Lufthavn

Billigst parkering på Gardermoen

Spar penger på parkeringen og bruk dem heller på litt ekstra kos i ferien.

PARKERING VED OSLO LUFTHAVN: Det er sjelden rimeligst å parkere nærmest flyplassen. Vår prissjekk viser at det er Dalen Parkering som tilbyr de rimeligste prisene for parkering ved Gardermoen. Foto: Gorm Kallestad/NTB scanpix
PARKERING VED OSLO LUFTHAVN: Det er sjelden rimeligst å parkere nærmest flyplassen. Vår prissjekk viser at det er Dalen Parkering som tilbyr de rimeligste prisene for parkering ved Gardermoen. Foto: Gorm Kallestad/NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bil er kanskje hverken raskest eller rimeligst når du skal reise til Oslo Lufthavn, men for en familie med en del bagasje kan det være det mest praktiske valget.

Hvis du velger bil når du skal ut og reise, bør du være klar over at det er store prisforskjeller på parkeringsplassene ved Norges største flyplass, og en prissjekk utført av Dinside viser at det kan lønne seg å velge en av parkeringene som er et stykke unna.

Operatørene tilbyr uansett gratis busstransport til og fra terminalen, så er du villig til å bruke litt ekstra tid på parkeringen, kan du spare noen kroner som du i stedet kan bruke på litt ekstra kos i ferien. For eksempel kan en fem minutters busstur spare deg for drøye 2.500 kroner om du er borte i tre uker, om vi ser på billigste og dyreste alternativ.

Så mye kan du spare

Ikke så overraskende er det dyrest på plassene nærmest terminalen, men til gjengjeld står bilen din innendørs og du trenger ikke å vente på en buss som skal frakte deg til og fra flyplassen.

Vi har sjekket prisene ved parkeringshusene med tilknytning til Oslo Lufthavn, som inkluderer P-husene operert av OnePark, Flight Park, Dalen Parkering og Gardermoen Parkering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer