Billigst til flyplassen

Det er mye å spare på å velge riktig.

Fly fra Gardermoen? Sjekk hvordan du kommer deg ut dit billigst. Foto: Oslo Lufthavn
Fly fra Gardermoen? Sjekk hvordan du kommer deg ut dit billigst. Foto: Oslo Lufthavn Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er lett å finne billige flybilletter i disse dager, men det mange glemmer å legge inn i regnestykket, er kostnaden for å komme seg til og fra flyplassen.

Og ja, dette blir ganske dyrt. Enkelte ganger er transporten til og fra flyplassen dyrere enn selve flybilletten, noe Magnhild Klingen opplevde. Les mer om det hos Nrk.no.

Du kan spare mye på å velge riktig. Forutsetningen er selvsagt at flyet ditt går på tidspunkt på dagen hvor du faktisk har alternativer, og at du har tid til å bruke transportmetoden som ikke er raskest.

Vi har sjekket alternativene for å komme seg til flyplassene på Østlandsområdet. Vi går ut fra at du skal reise til/fra Oslo sentrum, og at du betaler voksenbillett.

Fra 99 til 1.000 kr

Du har fire alternativer - Flytoget, taxi, flybuss eller vanlig tog.

Taxi: Ja, dette er selvsagt dyrest. Litt avhengig av hvilket taxiselskap du velger, koster det fra cirka 550 til 1.000 kroner. Er dere flere som reiser sammen, kan det likevel være et alternativ.

Flytoget: Det blir bare dyrere og dyrere å ta Flytoget. Da linjen åpnet for ti år siden, var prisen skarve 70 kroner. I dag koster det 170 kroner. Men du kommer deg kjapt ut - turen fra Oslo S tar bare 22 minutter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer