Billigst til flyplassen

PRISTEST: Vi har sjekket prisene på flyplasstransport i seks norske byer. Billigst: Stavanger. Dyrest: Oslo.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har sjekket prisene på flyplasstransport i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bodø og Tromsø. Den desidert billigste transporten får du i Stavanger. Dersom du velger buss til lufthavnen, slipper du der unna med 22 kroner for en voksenbillett og 66 kroner for en familie på fire. Velger du buss i Oslo, må du ut med 120 kroner for en voksenbillett og 220 kroner for en familiebillett. Alle prisene er fra sentrum av byen til flyplassen.

Velg riktig

Det er også mye å hente på å velge billigste transportmåte i de forskjellige byene. For transport mellom Gardermoen og Oslo sentrum har vi sjekket priser på togreise (NSB og Flytoget), bussreise og taxi. Her slipper du billigst unna om du velger NSBs togtilbud til Gardermoen. Husk at Flytoget og NSB ikke er det samme; mens du betaler 82 kroner for en voksenbillett og 164 kroner for en familie på fire, på strekningen Oslo S-Gardermoen, vil Flytoget ha 160 kroner for en voksenbillett og 320 kroner for familien.

På den annen side bruker Flytoget 19 eller 22 minutter fra Gardermoen til Oslo S., mens NSB bruker 26 eller 37 minutter, avhengig av togruten og antall stopp. Som du ser av tabellen under, er det også forskjeller mellom forskjellige taxiselskap i én og samme by.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer