Billigst til Hellas i sommer

Her finner du sommerens billigste Hellas-reisemål.

Publisert
Sist oppdatert

Hellas-ferie har vært det store i mange år, og til sommeren kan du velge mellom 28 øyer og steder fra de fem turoperatørene vi har med i vår undersøkelse. Apollo er desidert størst med 24 ulike reisemål på greske øyer og fastland.

Billigste reisemål

Aller billigst ferie i Hellas i juli får du om du reiser til Chania på Kreta eller til Lefkas. Ving tilbyr førstnevnte til 3.595 kroner for en uke, mens Apollo selger turer med hotell til sistnevnte for 3.598 kroner for tilsvarende periode. Utreisene for begge turer er i slutten av juli.

Apollo og vesle Lilleput priser sine reiser lavt, og kommer ut med flest oppføringer i vår billig-oversikt. Noe av grunnen til dette er imidlertid at disse selskapene er alene om å tilby mange av de aktuelle destinasjonene. Merk også at det vil være forskjeller i hotellkvalitet - noe som også påvirker hvilke reisemål som kommer billigst ut. Ingen av hotellene i testen har færre stjerner enn 1+ i katalogene, mens snittet ligger rundt 2+.

Her ser du hele listen over de billigste og dyreste reisemålenes rimeligste ukesturer med hotell i juli.

Selv om Hellas kan være billig, er det enda rimeligere reiser å finne i charterkatalogene. Se oversikten over sommerens billigste reisemål.

Dyrest i Hellas

Skal du skeie ut, er Mykonos det desidert dyreste reisemålet du kan velge i Hellas i sommer. Selv den billigste reisen hit i slutten av juli koster nesten det dobbelte av den billigste reisen til lavprisede Lefkas. Det er kun Apollo som tar deg med til Mykonos.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer