Billigst til New York

Har du lyst til å reise til New York i høst? Kanskje julegaveshopping på Manhattan kunne være noe? Det er nå før jul det er billigst å reise til New York.

Sugen på skyskrapere i høst?
Sugen på skyskrapere i høst? Vis mer
Publisert

Reiseselskapene og flyselskapene kan samstemt fortelle at det er lavsesong og at prisene vil stige rundt juletider. Vi har tatt jobben for deg - her kan du se hvordan du kommer deg aller billigst til NY. Kanskje er det billig nok til at en 16720">shoppingtur er fristende - selv i disse ulvetider på lånemarkedet?

Flypriser/overnatting

I listen under har vi tatt utgangspunkt i hva det koster å reise med fly tur/retur New York fra Oslo i en weekend nå i høst. Generelt kan vi si at det vil lønne seg for deg å bestille hotell samtidig med reisen hvis du ikke har mulighet for privat overnatting. USA-spesialisten opererer med et system der du også får billigere flybillett hvis du bestiller hotell eller leiebil samtidig med. Selskapet samarbeider med British Airways. Kampanjeprisene er så lave at hvis byrået overhodet skal tjene noen penger er de nødt til å selge deg et tillegg til reisen for overhodet å kunne tjene noen penger på salget. Derfor rabattbillett dersom du handler tak over hodet i samme slengen.

Vær klar over at hotellprisene i New York er høye (tidligere i år ble byen kåret til verdens dyreste 12695">hotellby), og at det kan være vanskelig å skaffe seg overnatting på stedet. Har byrået du bestiller hos mulighet til å booke deg inn på et hotell samtidig med bestilling av flybilletten bør du gjøre dette. Totalprisen på reisen din vil mest sannsynlig bli lavere. Vil du bestille selv, kan du sjekke vår artikkel fra i vår om 9415">billige hoteller i storbyen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer