Billigst til Praha

Vi ønsker oss Praha en helg i juni, og sjekker prisene hos 15 reisebyråer og flyselskaper. Prisene spenner fra 2.573 til 18.000.

Publisert
Sist oppdatert

På ønske fra leserne har vi denne gang pristestet flyreisene til den tsjekkiske hovedstaden. Vi har tidligere gjort prisundersøkelser på reiser til Roma og Barcelona.

Én helg, 15 selskaper

Vi har testet flyprisene fra Oslo til den tsjekkiske hovedstaden en helg i månedsskifte juni/juli – altså om en drøy måned. Utreise har vi satt til fredag 28. juni, og retur tirsdag 2. juli.

Vi har sjekket prisene hos sju nettreisebyråer, to ”ordinære” reisebyråer og seks flyselskaper – til sammen femten aktører. De billigste reisene fikk vi hos nettreisebyråene.

Billigst og absolutt dyrest

Nettreisebyråene Gotogate og Ebookers var de som greide å grave opp de absolutt rimeligste reisene; 2.573 kroner var prisen hos begge disse. Absolutt dyrest i vår pristest er Air France, som bare kunne tilby businessbilletter på vår ønskede reisedato - og dette faller jo ikke billig; 18.000 kroner skal det franske flyselskapet ha for reisen. Kanskje ikke det lureste kjøpet …

Flest mellom 2.500 og 3.500

De aller fleste reisebyråene og flyselskapene ligger imidlertid innenfor prisspekteret 2.573 – som er billigst – og 3.500. Flere av disse kunne også informere om at dersom vi hadde vært tidligere ute, hadde det vært muligheter for rimeligere billetter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer