Billigst til Skottland

Til Skottland i høst fra 1.595 til 5.613 kroner. Vi har sjekket prisene til det skotske høylandet to langhelger i oktober.

Publisert
Sist oppdatert

For denne pristesten har vi valgt oss to vilkårlige langhelger i oktober: torsdag 3. til søndag 6. oktober, som er i forbindelse med høstferien på Østlandet, og torsdag 17. til søndag 20. oktober. Vi har innhentet priser til de skotske flyplassene ved Aberdeen, Glasgow og Edinburgh, fra Oslo, Torp, Stavanger og Bergen.

Prisene er innhentet mandag 16. september, fra de respektive selskapenes nettsider.

Her kan du se prisene:Priser i høstferien.Priser langhelgen medio oktober.

Nettpriser

Vi har søkt etter billigste billett hos nettjenestene til Seat24, Ryanair, Reisefeber, MrJet, Wideroe.no og Expedia. Vi får alternative reiser og priser med flere flyselskaper, både SAS, KLM, Braathens, Widerøe og British Airways. Nest etter Ryanair troner KLM på billigtoppen.

Ryanair billigst

Om du reiser i forbindelse med skolenes høstferie på Østlandet, eller om du reiser i medio oktober, er det Ryanair som tilbyr de billigste billettene til Skottland. I høstferien kommer du deg fra Torp til Glasgow Prestwick for 2.315 norske kroner, og i vår andre valgte langhelg kommer billetten på 1.595 kroner med Ryanair.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer