Billigst til Syden nå!

Skal du hoppe på en Sydentur nå, lønner det seg å følge med. Regn med priser fra i underkant av 2.500 kroner. Den pengebevisste venter med reisen til august.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Priser og tilbud kan endre seg fort. Få med deg det som skjer, oversikten finner du her. Du kan også bestille varsling på SMS.

Skroll ned for mer.

For deg som vil reise nå

Syden i juli er dyrere enn Syden i august.
Syden i juli er dyrere enn Syden i august. Vis mer


Du vil, må og skal reise akkurat nå? Da finner du turer fra cirka 2.500 kroner om du er rask i avtrekkeren. For priser opp til litt over 3.000 kroner finnes reiser til både Tyrkia, Kypros, Hellas, Frankrike og Spania. Flere er inkludert hotell.

 • Få med deg ukens beste reisekupp, om du vil på tur i juli.
 • Syns du dette blir for dyrt? Den som har mulighet til å reise fra Sverige kan glede seg både over større utvalg og lavere priser. Vi har funnet reiser helt nede i underkant av 1.900 norske kroner, og aktuelle reisemål fra Sverige er for eksempel Roma, Nice, Madeira, Bulgaria og diverse greske destinasjoner.

 • Svenske godbiter for julituristen.
 • For pengetelleren

  De laveste prisene nå får du ikke om du skal reise i juli. For de som kan vente med ferien til august, er det imidlertid gode priser på gang. De som kjøpte for et par uker siden, vil kanskje angre når de ser at augustprisene nå begynner å krype nedover. 1.700-1.800 kroner var billigst da, nå ser vi charterreiser i august helt ned i 1.300 og 1.600 kroner. Vi tror prisene skal ytterligere ned, så den med litt is i magen, bør vente.

 • Lavpris i august.
 • Billigselskapet Sterling ønsker også å tiltrekke seg flere reisende i august, og lover at det skal være mulig for alle å finne lave flypriser på utvalgte avganger denne måneden. De lave prisene ligger mellom 598 og 1.198 kroner hver vei. Det gjelder blant annet flere destinasjoner i Spania.

  Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer