Billigst til Syden nå!

Skal du hoppe på en Sydentur nå, lønner det seg å følge med. Regn med priser fra i underkant av 2.500 kroner. Den pengebevisste venter med reisen til august.

Publisert
Sist oppdatert

Priser og tilbud kan endre seg fort. Få med deg det som skjer, oversikten finner du her. Du kan også bestille varsling på SMS.

Skroll ned for mer.

For deg som vil reise nå

Du vil, må og skal reise akkurat nå? Da finner du turer fra cirka 2.500 kroner om du er rask i avtrekkeren. For priser opp til litt over 3.000 kroner finnes reiser til både Tyrkia, Kypros, Hellas, Frankrike og Spania. Flere er inkludert hotell.

Få med deg ukens beste reisekupp, om du vil på tur i juli.

Syns du dette blir for dyrt? Den som har mulighet til å reise fra Sverige kan glede seg både over større utvalg og lavere priser. Vi har funnet reiser helt nede i underkant av 1.900 norske kroner, og aktuelle reisemål fra Sverige er for eksempel Roma, Nice, Madeira, Bulgaria og diverse greske destinasjoner.

Svenske godbiter for julituristen.

For pengetelleren

De laveste prisene nå får du ikke om du skal reise i juli. For de som kan vente med ferien til august, er det imidlertid gode priser på gang. De som kjøpte for et par uker siden, vil kanskje angre når de ser at augustprisene nå begynner å krype nedover. 1.700-1.800 kroner var billigst da, nå ser vi charterreiser i august helt ned i 1.300 og 1.600 kroner. Vi tror prisene skal ytterligere ned, så den med litt is i magen, bør vente.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer