Billigste vei til Alpene

Bør du kjøpe ferdigpakke hos charterselskapene, eller er det rimeligere å planlegge reisen selv? Og hva er billigste reisemåte; fly, bil eller tog? Vi har sjekket prisene på en ukes ferie i de østerrikske alpene.

Publisert
Sist oppdatert

Det er mange mulige reisemåter og flere fly- og reiseselskaper som tilbyr skireiser til de østerrikske alpene. Om du vil planlegge og bestille reisen selv, eller om du foretrekker ferdigpakket og ferdigbestilt reise fra charterselskapene; her er prisoversikten.

Vi har tatt utgangspunkt i to voksne, som skal på en ukes skiferie i de østerrikske alpene i perioden lørdag 5. til lørdag 12. mars. Så langt det har vært mulig, har vi satt avreise og retur på disse datoene, men ved ett tilfelle var ikke dette mulig, så der vil du finne at utreise og retur skjer på dagene før - men alle turene er gjennomførbare i løpet av den samme friuka.

Destinasjonene

Det er flere mulige skidestinasjoner i Østerrike; Sportreiser har turer til St. Anton, Ischgl, Gerlos, Saalbach og STS Alpereiser har Bad Gastein, Flachau, Saalbach, Schladming og Obertauern på destinasjonslisten i Østerrike. Bestiller du transporten selv, er det greit å vite at Norwegian flyr til Salzburg i perioden 15. januar til 26. mars - altså tom. påskeaften, og Ryanair flyr også til Salzburg, men da må du mellomlande og bytte fly i London.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer