Billigveien til Danmark

Nordmenn handler i Sverige for å spare, men svenskene handler i Danmark fordi det er enda billigere. Så nå før juleshoppingen tar av frister det kanskje med en tur til danske shoppingjaktmarker. Men hvordan reiser vi billigst til Danmark, og hvor lang tid tar det?

Publisert
Sist oppdatert

Hva frister oss mest i disse dager? Indonesia er utelukket og Israel har vi lagt i venteskuffen for lenge siden. Nei, passe nært, trygt og trivelig - vi velger oss Danmark. En liten tur i dagene rundt siste helg i oktober. Det er i tide til å unngå julerush, og samtidig ikke for tidlig til å starte forsiktig med "nødvendig" shopping. Men hvordan reise til det forjettede naboland i sør? Bil, buss, båt, tog eller fly er alle mulige transportalternativer. Prisen er forskjellig, men det er også tiden det tar. Og det er ikke lenger gitt at fly er både raskest og dyrest.

Fergereisen billigst

De soleklare prisvinnerne er fergeselskapene om du velger deg en høstreise til den andre siden av Skagerrak. Du slipper med priser fra 470 kroner per person tur/retur. Og enda billigere blir det om du kan være litt fleksibel på utreise- og hjemreisedag.

- Dette er den billigste tiden på året, forteller de hos Color Lines bookingtjeneste.

Fergepriser i oktober

Vi finner mange gode tilbud hos fergeselskapene nå - dette er ikke ordinære listepriser, men stort sett spesialtilbud. Vil du holde deg oppdatert på ferger og priser kan du prøve DinSides fergeguide, som har prisinformasjon fra alle selskaper og ruter som går fra Norge, samt Göteborg. Kan du reise når som helst i uken, finner du masse gode priser her. Priser fra 400 en vei til Danmark.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer