Bin Laden søker drømmejobb

Gjett hvem som skal ha søkt på drømmejobben som oppsynsmann i Australias Great Barrier Reef?

Foto: Youtube
Foto: Youtube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For noen uker siden gikk nyheten om at verdens kuleste jobb var ledig verden over. Det var turistkontoret i Queensland som søkte etter en øy-oppsynsmann for seks måneder. Jobben består i å passe på verdens største korallrev og alle skapningene som lever der.

Søkerne ble bedt om å sende inn en videosnutt der de forklarer hvorfor akkurat de er rett person. Straks etter at jobbannonsen ble lagt ut, strømmet søknadene inn i tusentall. Såpass stor var pågangen at systemet kollapset.

Nå har det vist seg at en av dem som har søkt på stillingen er selveste Osama bin Laden. I videosnutten, som er lagt ut på Youtube, forklarer verdens mest ettersøkte mann hvorfor han mener han er den best kvalifiserte.

Han nevner blant annet at han liker å være utendørs og er glad i sand. I tillegg er han god til å delegere oppgaver, og organisere store events.

Her ser du Osamas søknad:

Søknaden er selvfølgelig falsk. Og turistmyndighetene i Queensland presiserer at de uansett vurderte søknaden som useriøs.

Du har fortsatt sjansen

Fristen er forøvrig ennå ikke gått ut. Send inn din søknad innen 22. februar (australsk tid) - du har sikkert bedre sjanse en Osama ... Les mer om jobben her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.