Bin Laden søker drømmejobb

Gjett hvem som skal ha søkt på drømmejobben som oppsynsmann i Australias Great Barrier Reef?

Foto: Youtube
Foto: Youtube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For noen uker siden gikk nyheten om at verdens kuleste jobb var ledig verden over. Det var turistkontoret i Queensland som søkte etter en øy-oppsynsmann for seks måneder. Jobben består i å passe på verdens største korallrev og alle skapningene som lever der.

Søkerne ble bedt om å sende inn en videosnutt der de forklarer hvorfor akkurat de er rett person. Straks etter at jobbannonsen ble lagt ut, strømmet søknadene inn i tusentall. Såpass stor var pågangen at systemet kollapset.

Nå har det vist seg at en av dem som har søkt på stillingen er selveste Osama bin Laden. I videosnutten, som er lagt ut på Youtube, forklarer verdens mest ettersøkte mann hvorfor han mener han er den best kvalifiserte.

Han nevner blant annet at han liker å være utendørs og er glad i sand. I tillegg er han god til å delegere oppgaver, og organisere store events.

Her ser du Osamas søknad:

Søknaden er selvfølgelig falsk. Og turistmyndighetene i Queensland presiserer at de uansett vurderte søknaden som useriøs.

Du har fortsatt sjansen

Fristen er forøvrig ennå ikke gått ut. Send inn din søknad innen 22. februar (australsk tid) - du har sikkert bedre sjanse en Osama ... Les mer om jobben her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer