Bistroer, champagne og design

Barceloneserne kan sjokolade, champagne og shopping.

Publisert
Sist oppdatert

11. El Bistro de Bruno

Kvalitetsmat til overkommelige priser.

(Carrer Oliana 14, linje fem på metroen til Diagonal, skift så til Ferrocarriles de la Generalitat de Cataluña og gå av på Muntaner)

12. Cava-land

Den sprudlende vinen cava, er spanjolenes svar på champagne. Frem til åttitallet het drikken spansk champagne, men med innføringen av EU-regler ble spanjolene tvunget til å finne et annet navn på vinen. Valget falt på cava, som betyr kjeller, og som henspiller på den lange lagringstiden den riktig gode cavaen må gjennom. Sant Sadurni d’Anoia heter cava-hovedstaden og her ligger det flere produsenter.

Caves Codorniu (Avinguda Jaume Cordorniu s/n, tlf.: + 34 – 93 818 3232, nett: Caves Codorniu) og Freixenet (Carrer Joan Sala, 2, tlf.: + 34 - 93 891 7000, nett: Freixenet) er to av flere vinprodusenter som gjerne viser nysgjerrige rundt. Ring for avtale utenom høysesongene. Toget går hver halvtime fra Plaça Catalunya og Sants Estació.

Les mer:På en gyllen snurr i champagnekjelleren

13. Eixample - Diagonal

:Armani-, Chanel- og Loewe-, Zara- og Pedro del Hierro-forretningene glitrer langs Ramblas de Catalunya, Passeig de Gràcía (grønn eller gul metrolinje til Passeig de Gràcia) og Avinguda Diagonal (grønn eller blå metrolinje, eller den nye trikken som trafikkerer langs gjennomfartsåren).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer