Blakk ingen hindring

Gratisforlystelsene selv ei kirkerotte har råd til ...

Blakk ingen hindring
Publisert
Sist oppdatert

Ikke la tom bankkonto kvele lysten på nye sommeropplevelser. Selv om sommerferien har slukt alle feriepengene, er det fortsatt muligheter for gratisopplevelser. Her er forslag til gratis moro og aktiviteter i noen av de største norske byene.

Bor du andre steder i landet og fremdeles er lysten på billig sommermoro? Ta kontakt med ditt lokale turistkontor for gratistips.

Oslo

Museum: Besøk et museum gratis. Det er mange museer med gratis adgang i hovedstaden, vi nevner i fleng: Astrup Fearnley museet for moderne kunst, Forsvarsmuseet, Historisk museum, Kunstindustrimuseet, Nasjonalgalleriet, Norsk Tollmuseum, Norsk Tryllemuseum, etc.

Utendørsopplevelser: Det er flere lærerike utendørsparker i Oslo; ta en tur til Botanisk Hage på Tøyen, til Akershus Festning eller til Vigelandsparken. Spennende omgivelser og masse frisk luft.

Festivaler: I løpet av året er det mange gratisfestivaler i Oslo, her er noen som er i anmarsj i nærmeste tid: Mela multikulturell festival, 22. til 24. august på Rådhusplassen. Musikk, dans, poesi og scenekunst. For første gang i Norge presenteres i år vanndukketeater fra Vietnam, som er en UNESCO-beskyttet kunstform. Kunsthåndverksmarkedet, 21. til 23. august, i Basarhallene ved Oslo Domkirke. Salgsutstilling med verker fra over 100 kunstnere, her er billig og eksklusivt. Smykker, tekstiler, glass, mm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer