Blant filmstjerner og kameler

- Let's get them!- She's the wife!- We don't want that family of terrorists!- Aand cut! Guys, you move way too quickly through the living room! Let's take it all over again. And guys, feel free to scream a bit louder.Tekst og bilder: Stian Mong

Publisert
Sist oppdatert

Vi har fått vår første smak av Bollywood - som statister! Og vi skjønner at vi må jobbe enda hardere hvis vi skal havne på indiske TV-skjermer om noen måneder. Det hele starter i Mumbai ...

Sterke inntrykk

Mumbai er ingen vakker by. Førsteinntrykket er i sterkeste laget. 20 skritt fra et av de beste hotellene i bydelen Colaba ligger et hundretalls indere på gata og samler krefter til morgendagens strabaser i en by som skal vise seg å være så full av kontraster at det nesten gjør vondt.

>> Se alle bildene fra artikkelen og flere til i denne bildespesialen

Asfaltjungel

Første varme måltid i India består av en chicken tikka, velduftende ris og nan, samt en stor flaske indisk Kingfisher beer. Fra vår verandarestaurant kan vi se bort på Mumbai's mest kjente landemerke, Gateway of India, som ble bygget under den britiske kolonitiden.

Mumbai har fått samme skjebne som mange raskt voksende byer i u-land ofte får: Et virvar av høyhus med morske vakter utenfor, stadig mer vestlig utseende på butikker og en trafikk som får en til å lengte til den norske fjellheimen. Trafikken er også arbeidsplassen til den lille jenta som løper fra bil til bil med en pussefille i håp om å få noen rupees for jobben. Hun burde vært i barnehagen eller i det minste lekt med venninnene sine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer