Bli brun til jul

Bruk julebonus og julelønn på forskudd, og bli like brun som ribba til den store kvelden. De billige julegavene får du på flyplassen eller i lokale butikker som ikke sliter med norsk skattenivå. Her er tipsene.

Publisert
Sist oppdatert

Denne uken kan du knalle til med førjulsferie for priser fra 1.164 kroner. Dette er for en tur fra Stockholm til Costa del Sol, omregnet i norske kroner. Fra Oslo finner vi reiser som koster fra oppunder 1.600 kroner. Det er også relativt fine tilbud å finne fra andre byer enn Oslo.

Prisene følger du selv på restplassoversikten eller ved å bestille SMS-varsling om nye restplasstilbud.

Spania og Nord-Afrika

Skal du klaske til med en førjulsreise til kuppris, må du belage deg på et besøk til Spania, være det fastland eller Kanariøyene, eller så går ferden til Tunisia eller Egypt. Varmest er det nok i Egypt nå, så er du desperat etter den dype brunfargen og de svette stranddagene, er dette det sikreste valget. Kanariøyene er greit hele året, mens været på Spanias fastland kan være litt mer vilkårlig i vintermånedene.

Billigst akkurat nå

Som vanlig er Oslo billigst, om du reiser fra Norge. Fra Gardermoen får du reiser fra 1.595 kroner, da går ferden til Alicante. Bosted skaffer du selv. Andre reiser går til Kanariøyene og Nord-Afrika. Det samme gjelder fra resten av landet. Billigst er det for deg som reiser fra Stavanger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer